• Gratis levering
  • Proefplaatsing
  • Kunst met certificaat
  • Liefde voor kunst(enaars)
  • Gratis levering
  • Proefplaatsing
  • Kunst met certificaat
  • Liefde voor kunst(enaars)

Als kunstenaar aansluiten bij Modern Dutch Art?

Modern Dutch Art biedt kunstenaars die geïnspireerd zijn door moderne kunststromingen de mogelijkheid hun kunst aan te bieden via de kunstgalerie. Helaas hebben we niet de capaciteit om iedere kunstenaar te laten aansluiten, daarom selecteren we op basis van wat ons raakt in beeld en verhaal.

Het gaat bij ons niet om de kwantiteit maar om de kwaliteit, we besteden veel aandacht aan de kunstobjecten die wij in de galerie presenteren. Jij bent als kunstenaar intensief en liefdevol bezig geweest in het creatieve proces van creëren, en wij geven dan ook dezelfde liefde en aandacht aan het proces van presentatie tot bezorging. De kunstwerken die je maakt, moeten ons aanspreken zodat we in staat zijn om een mooie plek voor ze te vinden. En als een kunstwerk een mooie plek vindt dan bezorgen wij het kunstwerk het liefst samen met jou.

Naast het bieden van een platform voor je kunstwerken ben ik ook graag betrokken bij de creatieve ontwikkeling van jou als kunstenaar. Ik ben naast galeriehouder ook zelf actief beeldend kunstenaar.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar: stefan.koopman@moderndutchart.com

Alvast bedankt voor je interesse in de Modern Dutch Art kunstgalerie!

Stefan Koopman, galeriehouder

MODERN DUTCH ART

WAT MODERN DUTCH ART BRENGT

'Was kunst eerst alleen een interesse, inmiddels geven de contacten met kunstenaars en kunstkopers mijn leven nog meer betekenis. Modern Dutch Art brengt veel mooie ontmoetingen. Het is boeiend om van gedachten te wisselen en om te ontdekken hoe kunstenaars denken en werken. Ik vind het ook bijzonder om samen met een kunstenaar zijn of haar werk bij mensen thuis af te leveren en op te hangen. Ook dat levert boeiende gesprekken op. Ik zie verder tot mijn vreugde dat sommige aangesloten kunstenaars elkaar weten te vinden en elkaar inspireren.'

Stefan Koopman, galeriehouder Modern Dutch Art